Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Maud - 7 maj 2009 10:35

Hon viskade till mig igår att hon vill bjuda på kokt torsk idag på sing födelsedag och det är klart att hon får bjuda kattgänget (alltså de som bor här) det kommer säkert att uppskattas av alla.

S är också bjuden men han vill nog hellre ha smulpaj med äpplen och vaniljsås, så det blir bakning igen idag.

Vädret är fortfarande regnigt och kallt och vedervärdigt, blääh

hoyanoya

Av Maud - 7 maj 2009 10:26

En trist regnig gårdagskväll, satt jag försjunken i ännu en deckare. Plötsligt kände jag mig så onyttig och for upp från stolen, tog fram bakskålen, jästen, formarna, margarinet, saltet, vetemjölet och elvispen.

När resultatet av mitt infall av flit sakta reste sig i ugnen, fick jag för mig att fotografera limporna och skicka bilden till min barndomskamrat Lotta i Nicaragua. Lotta älskade min mamma Stinas bröd och glädjen hos Lotta kände inga gränser när mamma skickade med henne en brödkaka hem.

Stinas recept på rågkakor, fick jag aldrig, hon var så vag i receptet så jag gav upp, vilket jag naturligtvis ångrar idag. Men enligt mina närmaste så går inte mina limpor av för hackor de heller.

L skakade på huvudet när jag fottade men det kan man väl strunta i, jag har gjort galnare saker än så.

Har inte fått någon reaktion från Nicaragua ännu, det är fortfarande natt där, men det kommer nog. Undrar om vi kommer att träffas när Lotta kommer hem på semester i slutet av maj. Jäklar att jag är så uppbokad av annat...

hoyanoya 

Ovido - Quiz & Flashcards